.

Free background from VintageMadeForYou

zondag 24 oktober 2021

Halloween 4

 En nieuw kaartje, gemaakt voor de challenge op cck-. Deze maand is ook hier het thema Halloween of pompoenen en zwart, paars oranje, groen.
Ik heb gekozen voor de digi blue-pumpkin. De digi heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna uitgesneden met een nestebilitie. Het designpapier is van Lozzy. Twee verschillende papiertjes, één met spookjes en één met spinnen.


groetjes Geesje


halloween 3

 Er is een nieuwe challenge van start gegaan op creativeknockouts. Dit keer is het thema Halloween.
Ik heb een kaart gemaakt met de digi magical-day van all dressed up. 
Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna uitgesneden met een nestebilitie.
En de rand bewerkt met stipjes. Daarna op designpapier geplakt van Lozzy. Als laatste een paar glassteentjes als versiering.


groetjes Geesje

maandag 18 oktober 2021

Halloween 2

 Als inspiratiekaartje voor CCK heb ik nog een Halloweenkaartje gemaakt. Het thema voor de challenge is Halloween of Pumpkin. Dit keer heb ik chihuahua-lover gebuikt.De digi heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos. Het papier, wat ik heb gebruikt is weer van Lozzy.


mijn kaartje doet mee bij

groetjes Geesje

zondag 17 oktober 2021

genieten op een bankje

 Er is een challenge bezig op het blog van challengeleannsworld101, dus even een reminderkaartje gemaakt. Ik heb dit keer autumn-blessings gebruikt. Deze ingekleurd met de faber castell polychromos.

Daarna uitgesneden en bewerkt met distress inkt. Erachter de sketch van cheerful sketches gebruikt. Uiteraard met herfstpapier. Als laatste nog een rand aan de bovenkant gemaakt van kraftpapier. Malletje is ban Marianne design.


groetjes Geesje

3 koningen

 Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van crafterscafeblog. Dit keer heb ik een digi gebruikt van dr digi. 3 koningen. Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell polochromos en vervolgens verwerkt op een sketch van cheerful sketches


groetjes Geesje

donderdag 14 oktober 2021

Vlaamse gaai

 De herfst is weer begonnen, Dus dacht ik, ik ga een herfstkaartje maken.
Ik heb een digi opgezocht ( Dora) en deze gebruikt voor de kaart. Ingekleurd met de faber castell polychromos, en uit gesneden met een nestebilitie. Daarna bewerkt met distress inkt. Erachter gewerkt met herfstpapier. Verder heb ik nog een boomstronk, egeltje en eekhoorntje uitgestanst en verwerkt op de kaart. Met nog wat extra herfstblaadjes is de kaart af.


Mijn kaartje doet mee bij: 

groetjes Geesje

woensdag 13 oktober 2021

meisje op paddestoel

 Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van pennyschallenges. Zoals altijd is het thema "alles gaat" Ik heb dit keer een kaartje gemaakt met een digi van Hetty Clare. Ze heet country-girl-toadstool.
De digi heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos. Vervolgens heb ik de kaart gemaakt aan de hand van de sketch op cheerful sketches. Ik heb herfstpapier gebruikt en verder boven aan de kaart een randje van kraft gezet. Mal is van Marianne Design.
Dus als je een kaartje maakt met de sketch, kun je hem op 2 challengeblogs plaatsen :)


Mijn kaartje doet mee bij:
pammiesinkypinkieslilpatchofcraftyfriends
groetjes Geesje