.

Free background from VintageMadeForYou

zondag 25 juli 2021

Peony in May

 vandaag wil ik jullie een kaartje laten zien wat ik gemaakt heb met een digi van CCK. Ze heet peony-in-may. Je vind haar in de shop.
Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna uitgesneden met een mal van Marianne Design en verwerkt op designpapier. Kijk ook eens op cck-digitalstamps. Daar kun je elke maand leuke digi's winnen van CCK.


Mijn kaartje doet mee bij: 

groetjes Geesje


dinsdag 20 juli 2021

3 muisjes

 Voor de progresive challenge op imaginethatdigistamp kregen we deze lieve digi. Ik heb deze kaart ermee gemaakt. De digi ingekleurd met de faber castell polychromos. Vervolgens uitgesneden met een nestebilitie. Daarna heb ik een mal van Marianne design uitgestanst en daar de digi opgeplakt. In de hoekjes een stikkertje gezet en blauw papier erachter.


Ik doe met deze kaart mee bij:

groetjes Geesje

zondag 11 juli 2021

Poppy in blue

 De titel van deze digi is Poppy in Blue. Ik kon het alleen niet laten om hem in donkerrood te maken. Voor cck-digitalstamps heb ik haar als inspiratiekaartje gemaakt. Je vind de digi Hier

De digi heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos en vervolgens uitgesneden met een mal van Marianne design. De achtergrond heeft dezelfde kleurtjes. Dit omdat de opdracht monochrome was.


groetjes Geesje

maandag 5 juli 2021

Thee schenken

Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van LeAnn.
Dit keer heb ik een digi gebruikt die heet.... birthday-tea-party. Ik heb een mal van DDD gebruikt als kaartvorm. En met distressinkt bewerkt.
Vervolgens de digi ingekleurd met de faber castell polychromos. En uitgesneden met een mal van Marianne design. Daarna ook bewerkt met distress inkt. Deze op de theepot geplakt. En afgewerkt met steentjes. Een stempeltje van harte gefeliciteerd erop gezet. Verder geen poespas maar gewoon eenvoudig gehouden.


mijn kaartje doer mee bij:
kleurenmetpotloden

groetjes Geesje

vrijdag 25 juni 2021

zonnebloemen

 Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van creativeknockouts. Ik heb een kaartje gemaakt met de kan met zonnebloemen van little-girl van de sponsor Laura Furnell.

Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell en daarna uitgesneden met een mal van Marianne Design. Het gedichtje heb ik ooit eens op internet gevonden.


groetjes Geesje


zondag 20 juni 2021

scent of spring

Vandaag nog een kaartje. Deze heb ik gemaakt als inspiratiekaartje voor cck-digitalstamps. 
Ik blijf die digi's mooi vinden. Dit keer heb ik scent-of-spring gebruikt.
De digi heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna uitgesneden met een mal van Marianne design en bewerkt met distress inkt. Achter de digi een designpapiertje met vlinders, links onder bloemetjes en een veertje enlinks op de kaart een kantje. De hoekjes nog afgewerkt met een stikkertje


groetjes Geesje


enjoy the moments

 Voor onze challenge op cheerful sketches heb ik deze kaart gemaakt. Uiteraard met behulp van de sketch.

De digi is van the papershelter en heet A refresing break, Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell polychromes. Daarna volgens de sketch de kaart in elkaar gezet. :)

Je kunt nog tot en met de 28ste meedoen met deze sketch.


mijn kaartje doet mee bij: 
groetjes Geesje