.

Free background from VintageMadeForYou

vrijdag 7 mei 2021

van harte gefeliciteerd

 Ook is er bij cccdigicreations een nieuwe challenge begonnen. Daar is het thema at sparkle and or shine.
Ik heb deze keer een digi mogen gebruiken van Digidoodle. Ze heet mindys-surprise-party. Ik heb designpapier gebruikt wat past bij de digi. De digi ingekleurd met de faber castell polychromos. Achter de digi een doily geplakt en de kaart verder afgewerkt met steentjes.


de kaart doet mee bij:
digidoodlestudioschallenge
groetjes Geesje

flower girl

 Op het blog van challengeleannsworld101 is ook weer een nieuwe challenge begonnen. Dit keer heb ik de digi flower-girl gebruikt. Ik heb haar ingekleurd met de faber castell polychromos. 
Daarna uitgesneden met een mal van Marianne deisgn. Achter de digi gewerkt met designpapier. Vervolgens een stikker "vlinderrand" gebruikt en nog een extra libelle bij het meisje geplakt.


Groetjes Geesje


vlindermeisje

 Op het blog van creativeknockouts is een nieuwe challenge van start gegaan. Dit keer is het thema alles gaat. Ik heb een digi gebruikt van Fabrika Fantasy. Ze heet Spring Butterfly
Ik heb haar ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna in een rechthoek uitgesneden en met distressinkt bewerkt. Achter de digi designpapier en een halve doily geplaatst.


Mijn kaartje doet mee bij:
creataliciouschallenges

groetjes Geesje

wachtend meisje

 Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van creativecraftcottage. Het thema is use ribbon and or a bow. Ik hebb de digi van Bugaboo "kidz-lily" in gekleurd met faber castell polychromos. 
Daarna uitgestanst met een mal van Marianne design. Erachter designpapier geplaatst en een lintje. Bovenaan de mal een strikje.


groetjes Geesje


zondag 2 mei 2021

Unicorn met pareltjes

 Een nieuwe challenge bij crafterscafe. Het thema is "alles gaat" We hebben dit keer ChubbyMermaid als sponsor. Het zijn wel andere digi's als wat we gewent zijn, maar leuk om in te kleuren. Ik heb unicorn-and-pearls-fantasy. gebruikt. Deze ingekleurd met de faber castell polychromos.

Daarna uitgesneden en verwerkt op bruin papier. De kaart he ik afgewerkt met stikkers.


Mijn kaartje doet mee bij: 
groetjes Engelchen

zaterdag 1 mei 2021

lief vosje

 Ik heb een nieuw kaartje, gemaakt met een digi van CCK. Dit keer heb ik "vos in december" gebruikt. Ik heb de digi ingekleurd met de faber castell polychromos. Vervolgens uit gestanst met een nestebilitie.
Dan designpapiertjes als achtergrond, bewerkt met distress inkt. En nog een horizontale band, gestanst met een pos van Marte stuwert. Hierop de digi geplaatst. Ik heb de sketch van cheerful sketches gebruikt.


Mijn kaartje doet mee bij:
creataliciouschallenges

groetjes Geesje

donderdag 29 april 2021

Kaboutertje

 Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van pennyschallenges 
Ik heb dit keer een eenvoudig kaartje gemaakt met deze kabouter. De digi ingekleurd met de faber castell polcyhromos. Daarna uitgesneden met een mal van Marianne Design. Achter de digi 2 banden geplakt, uitgeponst met een stans van Marta stuward.


groetjes Geesje