.

Free background from VintageMadeForYou

zaterdag 17 augustus 2019

Meermin Nixi


Ik heb weer een inspiratiekaart gemaakt voor de post op LeAnnsworld
Ik heb dit keer de digi nixie gebruikt. Ingekleurd met de faber castell polychromos en daarna uitgesneden met een nestebilitie. Voor de digi nog een mal van Joycraft gezet en een paar zee elementjes gebruikt.


groetjes Geesjezaterdag 3 augustus 2019

zeemeermin

Er is een nieuwe challenge begonnen op het blog van challengeleannsworld101 Het thema is alles gaat. Ik heb hiervoor deze kaart gemaakt met de digi saleena. Deze heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos. Vervolgens uit gestanst met een nestebilitie. Op een witte kaart een kraftpapiertje gezet en hierop een designpapiertje. Daarop een kantje en daarna twee keer een stans van Marianne Design. Als laatste de digi. Om de digi heen een paar zeepaardjes en een strikje.


groetjes Geesje

donderdag 1 augustus 2019

Geisha

Op ons blog van cheerful sketches is een nieuwe challenge begonnen. Ik heb dit keer een kaart gemaakt met een bestie Geisha_Girl_Img12_Dolls
Ingekleurd met de faber castell polychromos. vervolgend de sketch gevolgd en achter elk deeltje een kraftpapiertje. Een baan een kantje. Ervoor een takje en een bloem gezet.
De challenge duurt tot en met de 28ste juli.


groetjes Geesje.wachten

Er is een nieuwe challenge begonnen op....crafterscafeblog. Het thema is ribbon or lacy. De digi is van Sheep ski design. Ze heet waiting-image-no-156 Ingekleurd met de faber castell polychromos.
Boven en onder een kantje en ervoor een boomstam met uil en een eekhoorntje.


groetjes Geesje

jongen met hond

Een nieuwe challenge bij mybestiesaussie. Alles gaat met een bestie.
Ik heb dit keer gekozen voor Boy_Doll~3 Ingekleurd met de faber castell polychromos. Daarna uitgesneden met een nestebilitie. Een joy mal uitgesneden met kraftpapier en hierop de bestie gezet. Ervoor de golvenrand van joy endaarp een aantal zee steentjes.


groetjes Geesje

vosje Elsa

Er is een nieuwe challenge begonnen op 2craftycrittercrazies. uiteraard moet er op de kaart een dier aanwezig zijn. Ik heb dit keer gekozen voor de Vos van de sponsor Sheep Ski. Ze heet Elsa. elsa-image-no-184. Ingekleurd met de faber castell polychromos en uitgesneden met een Marianne design mal. Verder de kaart versierd met mallen van Marianne design.


groetjes Geesje

maandag 29 juli 2019

schaatsende kerstman

Er is een nieuwe challenge begonnen op creativeknockouts ( sorry, loop even achter)
Dit keer is het thema naaiwerk/borduurwerk. Ik heb gekozen voor een borduurwerkje. Hierop heb ik de digi gebruik van de sponsor  Hetty Clair art....de naam van de digi is santa
Deze heb ik ingekleurd met de faber castell polychromos.


groetjes Geesje